Aveda voller en dikker haar

aveda logoBij Aveda zorgen ze ook voor de wereld waarin we nu leven, van de producten die ze maken tot de wijze waarop ze iets terug willen doen aan samenleving. Ze streven ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda.

Producten van Aveda omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Gespecialiseerd in Hair Care bieden ze nog andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle – allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met de meeste respect voor de aarde.

Sinds de oprichting van Aveda in 1978 zijn Aveda producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in harmonie met het leven.

aveda-haar

Rituelen van Aveda

Comforting Theeritueel

Een 100% organische en rustgevende AVEDA kruidenthee die een gevoel van welbehagen creëert, verwelkomt je bij ieder bezoek. De cafeïnevrije kruidenmix bevat gecertificeerd organische zoethoutwortel en pepermunt.

Aveda stressverlichtend handritueel

Een tweevoudige sensatie – aanraking en aroma. Een revitaliserende behandeling die droge, ruwe handen weer zacht en soepel maakt.

Aveda make-up ritueel

Een kort durende gezichts- of oogmake-up touch-up die je nieuwe technieken aanleert met onze, op basis van natuurlijke ingrediënten en tinten, Aveda make-up.

Aroma geurreis

Ervaar de aromageurreis met Aveda’s exclusieve pure-fume collectie, bestaande uit zuivere bloemen- en plantenextracten. Ontdek de aroma’s,

samengesteld met Ayurvedische, essentiële oliën om lichaam en geest in balans te brengen.
Aveda is het eerste cosmetica bedrijf met 100% gerecycleerde pet flesjes voor huid en haarverzorging.

Aveda is een dierproefvrij merk sinds 1978

Aveda is altijd een dierproefvrij merk geweest. Voeren geen dierenproeven uit en vragen anderen het niet te doen voor ze.
De producten zijn ‘getest door de mens’. De missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven en voor degene met wie we leven – en dit sinds onze oprichting in 1978. Als dierproefvrij merk streven ze ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld en dus ook het bevorderen en beschermen van dierenwelzijn. De verplichting om diervriendelijk te zijn reikt veel verder dan de grenzen van het laboratorium: Ze leven ervoor.

crueltyfree

De geschiedenis van Aveda

De wortels van Aveda liggen in Ayurveda. Een Indiaase genezingstraditie die gebaseerd is op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Al 5000 jaar is het bewezen dat behandeling van het gehele individu tot een betere persoonlijke balans en welzijn leidt. Daarom ontwikkelen we bij Aveda producten die niet alleen effect hebben op je haar en huid, maar ook op je lichaam, geest en emoties.
De inspiratie vanuit Ayurveda begon in 1978, dankzij twee gerenomeerde Ayurvedische physchologen en geleerden, Dokter Vinod en Kusum Upadhyay. Zij gingen op wereldwijde zoektocht naar meer kennis van Ayurvedische medicijnen, pharmacie, botanisch onderzoek en aromatherapie en integreerden deze duizenden jaren van Vedische en Ayurvedische traditie vervolgens in het merk Aveda. Aveda werd in 1978 opgericht met de specifieke visie om botanische producten te creëeren voor professionals die goed zouden zijn voor hen, hun klanten, de aarde en zijn gemeenschappen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer informatie over onze salon of over hairstyling, haircare of hair color treatments? Of wil je een afspraak maken?
Je kunt bij ons ook online een afspraak maken, even persoonlijk contact met ons opnemen of –met beperkte beschikbaarheid- gewoon even binnenlopen.
Neem dan contact met ons op of bel naar 0180 76 91 66.

Wij verwelkomen u graag in onze salon!