Aveda full spectrum haarkleuringen.

Ontdek hoe wetenschap en natuur in volledige harmonie werken met Aveda Full Spectrum Hair Color! 

Krachtige verzorging met plantaardige ingrediënten.  Het is de kleur die alle voordelen biedt die u lief hebt, zoals glans,  aanpasbare tinten, schadevrije resultaten en goede conditie. Het is 93% natuurlijk afgeleid.

Een conditionerende blend van gecertificeerde organisch plant oliën. Kukui, zonnebloem, castor en jojoba, verbeteren de conditie van beschadigd haar en geven het haar een stralende glans.

De Full Spectrum familie bestaat onder andere uit drie verschillende haarkleursystemen om elke haarkleur te bereiken, van blond tot modekleuren.

 

Aveda Full Spectrum permanent creme color

Levert permanente resultaten, verlicht of verduisterend natuurlijk haar.

Ontdek de glans en houdbaarheid van AVEDA full spectrum. Voor haarkleuring op maat en bestaat voor 96% uit natuurlijke planten en petroleumvrije mineralen. Zonnebloem-, jojoba- en castorolie beschermen het haar tijdens het haarkleuringsproces en zorgen voor blijvende resultaten zonder het haar te beschadingen.

Aveda Full Spectrum Deep

Kleur voor van nature donker haar. Levert permanente resultaten, verlicht of verduistering van natuurlijke haarkleur, en is speciaal ontworpen voor vollere kleuren, minder warmte en betere grijs dekking.

Aveda Full Spectrum Demi +

Demi-permanente, ammoniavrije haarkleur. Biedt ultiem gepersonaliseerde transparantie, intense en dekkende tonen. Kukui zorgt voor veel glans.

Haarkleur op maat

Laat een ervaren kleurspecialist een unieke kleur creëren die bij uw past. Of u nu een permanente haar kleur nodig hebt, subtiele highlights of een complete make-over wilt. De mogelijkheden zijn er met Full Spectrum van Aveda.

Scroll naar top

TULUASALON

Collega gezocht!

Ben je een all round hairstylist / topstylist?

Wil je werken in een klein team verband met natuurlijke producten van Original Mineral en Oway in Barendrecht?
Wij zoeken ervaren en zelfstandige collega’s met passie voor het vak en ervaring in het hogere segment.

In een salon waar kwaliteit en beleving boven aanstaan.
Trainingen aangeboden worden voor inspiratie en vakbekwaamheid.
Ben jij die leuke hairstyliste die in oplossingen denkt, passie heeft voor het vak en jezelf wilt blijven uitdagen?

TOPSTYLIST

Tulua is een jong, fris en eigenzinnige salon aan de Onderlang 12 in Barendrecht. Wij zijn niet zomaar een salon. Aandacht voor de klant, zelfontwikkeling, de nieuwste trends en durf staan bij ons centraal. We werken uitsluitend met natuurlijke producten.

Je hebt een afgeronde hairstylist opleiding
Je hebt minimaal 5 jaar salon ervaring
Je bent commercieel en je hebt verkoop skills
Je bent een sterke teamplayer, maar ook zelfstandig ben je een topper
Je bent absoluut geen doorsnee kapper, maar zichtbaar en eigenzinnig
Je wilt volop groeien in ons vak en je weet wat daarvoor nodig is
Je hebt passie voor het vak, de zaak en de mens
Je bent bereid in de avonduren te werken
Je bent flexibel
Het in een pre als je ook een visagie opleiding hebt gedaan.

Elke klant persoonlijk haar advies geven
Je kunt out of the box denken en denkt mee over groei je bijft jezelf ontwikkelen door middel van training en opleiding Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakJe gaat voor het perfecte resultaat Je bent commercieel sterk en je hebt feeling voor wat het vak inhoudt en van je vraagt Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Stuur nu je CV  en een pasfoto naar : info@tuluasalon.nl of loop even bij ons binnen aan het Onderlangs 12 in Barendrecht.