aveda-hair-color-tulua-salon

Aveda full spectrum haarkleuringen.

Ontdek hoe wetenschap en natuur in volledige harmonie werken met Aveda Full Spectrum Hair Color! 

Krachtige verzorging met plantaardige ingrediënten.  Het is de kleur die alle voordelen biedt die u lief hebt, zoals glans,  aanpasbare tinten, schadevrije resultaten en goede conditie. Het is 93% natuurlijk afgeleid.

Een conditionerende blend van gecertificeerde organisch plant oliën. Kukui, zonnebloem, castor en jojoba, verbeteren de conditie van beschadigd haar en geven het haar een stralende glans.

De Full Spectrum familie bestaat onder andere uit drie verschillende haarkleursystemen om elke haarkleur te bereiken, van blond tot modekleuren.

 

Aveda Full Spectrum permanent creme color

Levert permanente resultaten, verlicht of verduisterend natuurlijk haar.

Ontdek de glans en houdbaarheid van AVEDA full spectrum. Voor haarkleuring op maat en bestaat voor 96% uit natuurlijke planten en petroleumvrije mineralen. Zonnebloem-, jojoba- en castorolie beschermen het haar tijdens het haarkleuringsproces en zorgen voor blijvende resultaten zonder het haar te beschadingen.

Aveda Full Spectrum Deep

Kleur voor van nature donker haar. Levert permanente resultaten, verlicht of verduistering van natuurlijke haarkleur, en is speciaal ontworpen voor vollere kleuren, minder warmte en betere grijs dekking.

Aveda Full Spectrum Demi +

Demi-permanente, ammoniavrije haarkleur. Biedt ultiem gepersonaliseerde transparantie, intense en dekkende tonen. Kukui zorgt voor veel glans.

Haarkleur op maat

Laat een ervaren kleurspecialist een unieke kleur creëren die bij uw past. Of u nu een permanente haar kleur nodig hebt, subtiele highlights of een complete make-over wilt. De mogelijkheden zijn er met Full Spectrum van Aveda.

Tuluasalon wasbakken
aveda haircolour tuluasalon