O&M COLOR

Ontdek hoe wetenschap en natuur in volledige harmonie werken met O&M (Original Mineral) is in het jaar 2000 ontwikkeld door Alan Buki en Jose Bryce Smith. Alan zocht een oplossing voor zijn huidproblemen als gevolg van contact met traditionele haarkleuringen.
In 2011 werd deze innovatieve strategie ook gebruikt voor de haarproducten lijn.
Dit heeft geresulteerd in kwaliteitsproducten ontwikkeld door en voor kappers, waarbij verdachte chemische stoffen zijn vervangen voor milde natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen.

Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. Hier vindt u meer informatie over deze chemicalien en de vervangers die O&M gebruikt in de producten. Alle kleuringen bevatten een gepatenteerd mineralen complex: De permanente haarkleuring Mineral CCT onderscheidt zich door de ontbrekende, agressieve ingrediënten resorcinol, PPD en ammonia. De kleuring heeft niet meer die sterke ammoniak die vroeger in de salon hing. Dat is een stuk prettiger. De geur blijft dus ook niet hangen in je haar. In plaats daarvan bevat de kleuring onder meer een actief mineralencomplex van amandelolie en zonnebloempit wax. De verf hecht niet aan de hoofdhuid, dus je krijgt ook geen vlekken meer op je oren en voorhoofd.

Er zijn meer dan 100 permanente kleuren waarmee je kleuren kan creëren. Er is sprake van een goede grijsdekking en de kleur van jouw haar kan tot vijf niveaus lichter worden gemaakt. Bijna elke kleur is mogelijk door de ontelbare combinaties die de kappers kunnen maken. Het hangt dus helemaal af van de creativiteit van jouw hairstylist.

 

O&M color
O&M color
O&M color