O&M COLOR

Ontdek hoe wetenschap en natuur in volledige harmonie werken met O&M (Original Mineral) is in het jaar 2000 ontwikkeld door Alan Buki en Jose Bryce Smith. Alan zocht een oplossing voor zijn huidproblemen als gevolg van contact met traditionele haarkleuringen.
In 2011 werd deze innovatieve strategie ook gebruikt voor de haarproducten lijn.
Dit heeft geresulteerd in kwaliteitsproducten ontwikkeld door en voor kappers, waarbij verdachte chemische stoffen zijn vervangen voor milde natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen.

Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. Hier vindt u meer informatie over deze chemicalien en de vervangers die O&M gebruikt in de producten. Alle kleuringen bevatten een gepatenteerd mineralen complex: De permanente haarkleuring Mineral CCT onderscheidt zich door de ontbrekende, agressieve ingrediënten resorcinol, PPD en ammonia. De kleuring heeft niet meer die sterke ammoniak die vroeger in de salon hing. Dat is een stuk prettiger. De geur blijft dus ook niet hangen in je haar. In plaats daarvan bevat de kleuring onder meer een actief mineralencomplex van amandelolie en zonnebloempit wax. De verf hecht niet aan de hoofdhuid, dus je krijgt ook geen vlekken meer op je oren en voorhoofd.

Er zijn meer dan 100 permanente kleuren waarmee je kleuren kan creëren. Er is sprake van een goede grijsdekking en de kleur van jouw haar kan tot vijf niveaus lichter worden gemaakt. Bijna elke kleur is mogelijk door de ontelbare combinaties die de kappers kunnen maken. Het hangt dus helemaal af van de creativiteit van jouw hairstylist.

 

O&M color
O&M color
O&M color
Scroll naar top

TULUASALON

Collega gezocht!

Ben je een all round hairstylist / topstylist?

Wil je werken in een klein team verband met natuurlijke producten van Original Mineral en Oway in Barendrecht?
Wij zoeken ervaren en zelfstandige collega’s met passie voor het vak en ervaring in het hogere segment.

In een salon waar kwaliteit en beleving boven aanstaan.
Trainingen aangeboden worden voor inspiratie en vakbekwaamheid.
Ben jij die leuke hairstyliste die in oplossingen denkt, passie heeft voor het vak en jezelf wilt blijven uitdagen?

TOPSTYLIST

Tulua is een jong, fris en eigenzinnige salon aan de Onderlang 12 in Barendrecht. Wij zijn niet zomaar een salon. Aandacht voor de klant, zelfontwikkeling, de nieuwste trends en durf staan bij ons centraal. We werken uitsluitend met natuurlijke producten.

Je hebt een afgeronde hairstylist opleiding
Je hebt minimaal 5 jaar salon ervaring
Je bent commercieel en je hebt verkoop skills
Je bent een sterke teamplayer, maar ook zelfstandig ben je een topper
Je bent absoluut geen doorsnee kapper, maar zichtbaar en eigenzinnig
Je wilt volop groeien in ons vak en je weet wat daarvoor nodig is
Je hebt passie voor het vak, de zaak en de mens
Je bent bereid in de avonduren te werken
Je bent flexibel
Het in een pre als je ook een visagie opleiding hebt gedaan.

Elke klant persoonlijk haar advies geven
Je kunt out of the box denken en denkt mee over groei je bijft jezelf ontwikkelen door middel van training en opleiding Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakJe gaat voor het perfecte resultaat Je bent commercieel sterk en je hebt feeling voor wat het vak inhoudt en van je vraagt Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Stuur nu je CV  en een pasfoto naar : info@tuluasalon.nl of loop even bij ons binnen aan het Onderlangs 12 in Barendrecht.