Professionele Make-up Workshops

Altijd al willen weten welke kleuren bij je passen? Visagie workshop waarin je leert jezelf goed op te maken. Hoe je ogen het mooist laat spreken óf nog steeds je favoriete foundation niet gevonden?
Ook voor een gezonde interesse in make–up en uiterlijke verzorging is dit een geschikte manier om er nu eens eindelijk achter te komen, hoe breng je een perfecte basismake–up aan voor overdag en ‘s avonds? Hierbij krijg je wel serieuze uitleg over je huidtype en wat de beste manier is om je huid te verzorgen. Daarna wordt bekeken welke make-up het beste bij je past.

Het gebruik van make-up producten en reinigingsproducten zijn inclusief en zijn beschikbaar voor de blanke huid, de aziatische huid en de donkere huid. 

Er wordt gewerkt met kleine groepjes dus is er voor iedereen voldoende aandacht en tijd voor persoonlijk advies.

Erg leuk om dit met vriendinnen, buurvrouwen, zussen of collega’s te doen. Alles kan in overleg worden geregeld, zoals hapjes en drankjes.

Je krijgt in groepjes van maximaal negen personen uitgebreid uitleg over welke make-up specifiek voor jou geschikt is. Iedereen krijgt dus een persoonlijk advies. We kijken naar de juiste kleuren en producten om jou te laten stralen. We geven voorbeelden en leggen je de juiste techniek uit voor het aanbrengen van de make-up. Van make-up tips waarbij je in 5 minuten klaar bent tot complete opmaaksessies waarbij je een perfecte smokey eye of een waanzinnig mooie glamour look zelf leert aanbrengen. 

Tulua salon Michelle make up

Het minimum aantal deelnemers is drie en het maximum negen personen. Deze workshop is op basis van kaart verkoop via onze website. 

In mijn workshops werk ik graag met de mooie, professionele make-up van Aveda en kwasten/ penselen van Real Techniques.

Maar omdat er een aantal beauty items zijn waar ik super fan van ben van o.a. Chanel, Dior en Clarins, zal ik jullie deze natuurlijk niet onthouden!

Beleef een gezellige middag in onze sfeervolle salon
je wordt omgeven door persoonlijke aandacht en make-up.

Het is ook mogelijk een Make-up workshop cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip.