TuluaSalon banner 2018
Tulua salon Michelle make up

Tulua Salon is een kapsalon in het mooie dorp Barendrecht onder de rook van Rotterdam. Bij ons vindt je alles voor je haar en huid. Maak eens een afspraak of kom gewoon langs en ervaar zelf de persoonlijke en ontspannende sfeer bij Tulua Salon!

Na werkzaam te zijn geweest bij diverse top salons werd het tijd een eigen zaak te beginnen in het centrum van Barendrecht.

Conform de kwaliteit van het knippen zijn de producten die wij gebruiken exclusief en van hoge kwaliteit. We werken met een natuurlijk  merk, AVEDA

Ervaren haarstylisten en kleurspecialisten die je de Perfecte look geven. Daarbij nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek om te luisteren naar de wensen van je en geven we graag deskundig advies. We blijven op de hoogte van het modebeeld en houden het vakmanschap hoog. Wij vinden rust en ontspanning belangrijk en begint al bij binnenkomst met de geuren van heerlijke aroma’s. stijlvol en toch laagdrempelig moet zijn zodat we voor iedereen toegankelijk blijven.
Belangrijk is dat iedereen zich prettig voelt want het is tenslotte puur voor jezelf!

We kijken naar jou en wat je uit wilt stralen!

Ben je nieuwsgierig geworden, maak dan online een afspraak of bel en ervaar het zelf.

aveda logo van tulua Salon
1 %
TEVREDENHEIDSGARANTIE
aveda logo van tulua Salon
Make up tafel bij tulua salon

Aveda Make-up bij Tulua Salon

Aveda is voornamelijk bekend voor hun haarverzorging, maar ze bieden nog andere producten op basis van planten aan, zoals make-up.

wasbakken bij Tulua salon

Massagestoelen bij Tulua Salon

Zo zijn de wastafels voorzien van massagestoelen zodat u heerlijk ontspannen u haren kunt laten wassen en ondertussen genieten van een hoofdmassage.

productkast groot bij tulua salon

Aveda productkast

Op de foto hierboven is de verkoopkast te zien waar de producten in staan voor de verkoop. Uiteraard staan hier producten van de hoogste kwaliteit.