TuluaSalon banner 2018
Tulua salon Michelle make up

Tulua Salon is een kapsalon in het mooie dorp Barendrecht onder de rook van Rotterdam. Bij ons vindt je alles voor je haar en huid. Maak eens een afspraak of kom gewoon langs en ervaar zelf de persoonlijke en ontspannende sfeer bij Tulua Salon!

Na werkzaam te zijn geweest bij diverse top salons werd het tijd een eigen zaak te beginnen in het centrum van Barendrecht.

Conform de kwaliteit van het knippen zijn de producten die wij gebruiken exclusief en van hoge kwaliteit. We werken metm milieu bewuste, natuurlijke producten van Original Mineral & Youngblood.
Ook werken wij in de salon met Olaplex voor tijdens kleur behandelingen of herstelbehandelingen.
Olaplex is geen natuurlijk product maar een wetenschappelijke onderzochte haar eigenstof die ze gebruiken, er zitten geen toevoegingen in van chemicaliën of andere stoffen.

Ervaren haarstylisten en kleurspecialisten die je de Perfecte look geven. Daarbij nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek om te luisteren naar de wensen van je en geven we graag deskundig advies. We blijven op de hoogte van het modebeeld en houden het vakmanschap hoog. Wij vinden rust en ontspanning belangrijk en begint al bij binnenkomst met de geuren van heerlijke aroma’s. stijlvol en toch laagdrempelig moet zijn zodat we voor iedereen toegankelijk blijven.
Belangrijk is dat iedereen zich prettig voelt want het is tenslotte puur voor jezelf!

We kijken naar jou en wat je uit wilt stralen!

Ben je nieuwsgierig geworden, maak dan online een afspraak of bel en ervaar het zelf.

1 %
TEVREDENHEIDSGARANTIE
wasbakken bij Tulua salon

Massagestoelen bij Tulua Salon

Zo zijn de wastafels voorzien van massagestoelen zodat u heerlijk ontspannen u haren kunt laten wassen en ondertussen genieten van een hoofdmassage.