WENKBRAUWEN & WIMPERS

Wenkbrauwen en Wimpers behandelen

Wilt u de wenkbrauwen laten epileren, waxen of verven. Dat kan bij ons wij beschikken over verschillende technieken met epileren. Bij de wenkbrauwen verven wordt gekeken naar u natuurlijke haar kleur wat daar mooi bij past, de wensen van u en dan wordt de kleur speciaal samengesteld.  Het oog gebied is vaak de blikvanger in het gezicht. Door de wenkbrauwen in de juiste kleur te laten verven geeft het je gezicht een natuurlijke maar toch sterke uitstraling. Verven is voor iedereen geschikt.

Epileren

Wenkbrauwen bepalen je gelaatsuitdrukking.
Het best passende model van je wenkbrauw is de natuurlijke vorm. De vorm kun je veranderen door haartjes bij te tekenen of juist haren te verwijderen. Het verwijderen kun je laten doen door te ze ontharen met pincet, touw of wax.

Epileren met touw

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug, bovendien is het epileren met touw hygiënisch. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Het is daarnaast veel sneller. Met een pincet gaat het haartje voor haartje en dat kost tijd. Je kunt de wenkbrauwen eventueel ook nog in een kleur laten verven dat bij u past.

Waxen

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor  de zintuigen!

Verven

De wenkbrauwen kunnen naar de gewenste kleur worden geverfd. De aangebrachte verf vervaagd geleidelijk en blijft ongeveer 3 weken zitten.


Afspraak maken

Bel ons op  0180769166 voor een afspraak. of online een afspraak maken.